Top Tag

#balkantalks #euronewsalbania #FrankoEgro Analizë politike, konflikte rajonale, anëtarësimi në BE, negociata, liritë fetare, grupe etnike e shumë të tjera analizohen nëpërmjet intervistave me aktorët më të rëndësishëm të rajonit, në Balkan Talks. Nga Franko Egro, çdo të hënë dhe të mërkurë, ora 23:00.
Ndiqni faqen tonë zyrtare të internetit https://euronews.al/ për t’u informuar mbi lajmet kryesore nga vendi, rajoni dhe bota.
Abonohuni në kanalin tonë në YouTube: https://bit.ly/3oEW3AU
Na ndiqni në Instagram: https://www.instagram.com/euronews_albania/
Facebook: https://www.facebook.com/euronews.al/
Twitter: https://twitter.com/EuronewsAlbania

The Pulse of Washington D.C.

You may also like

© 21st Century Rich TVX America News