Balkan Update, 14 Qershor 2023 | ABC News Albania

Ballkan, gjithcka për Ballkanin, në Ballkan. Politike, ekonomi, kulture, lufte dhe paqe! Një emision për Ballkanin dhe ballkanasit!Emision nga Linda Karadaku

Per informacionet me te fundit klikoni:

Web: http://abcnews.al/

Facebook: https://www.facebook.com/abcnews.al/

Instagram: https://instagram.com/abcnewsal

Subscribe kanalin tone ne: youtube:https://www.youtube.com/user/abcalbanian

#abcnews#abcnewsalbania#ballkan

The Pulse of Washington D.C.

© 2023 Rich TVX America News